TT's Cassette VH06-057-9207

YLA2, KRJ-III, ERL III

Haflingerori, rt 135.5cm, s. 05.10.2009 Suomessa, k. 13.02.2016 (38v!), kasv. Tuttanin talli, om. Jannica, koul.taso vaB, 130cm (vs. 3950v€)

Casse on perusluonteeltaan kiltti ja helppo käsitellä, mutta toisinaan osaa kyllä olla hoitaessakin hitusen hankala, joten kyllä tietää olevansa orin kanssa tekemisissä. Yleensä se seisoo hoitaessa kiltisti paikallaan eikä ole välttämätön sitoa kiinni, mutta suosittelen sitä etenkin uusille ihmisille joita ori ei tunne vielä. Käytävällä ori seisoo nätisti ellei tammoja ole näköpiirissä, pesupaikalla ori on hieman sätky, muttei varsinaisesti pelkää mitään vaikka saattaakin keksiä omaa pientä kivaa pesun ajaksi. Silloin on vain näytettävä kuka tässä olikaan pomo ja jo alkaa homma toimia! Kaviot ori antaa nätisti eikä ole ongelmallinen myöskään kengittäessä tai eläinlääkärissä kotona tai klinikalla. Satuloidessa ori on paikallaan eikä yritä näykkiä vyötäkään kiristettäessä. Suitsiessa se saattaa yrittää nostaa päänsä ylös, mutta eihän tuon kokoinen poitsu sitä kovin ylös edes saa joten ei yleensä tuota ongelmaa ;) Se saattaa myös olla ottamatta kuolainta, mutta on perso herkuille joten hyvästä käytöksestä voi saada herkun sen jälkeen kun kuolaimet ovat suussa.. Ori on perso muutenkin herkuille, joten etenkin kesällä oria kannattaa taluttaa ketjunarulla etteivät ruohotupsut houkuta liikaa. Joskus ori saattaa myös innostua talutuksessa, joten jos tammoja on lähettyvillä kannattaa silloinkin ottaa ketjunaru tai tavallinen naru turvan yli.

Selkäännousussa Casse seisoo paikallaan eikä yritä koskaan lähteä ennen kuin saa luvan. Se liikkuu lämmittelyn jälkeen hyvin mutta on todella hidas kylmäverisenä vertymään. Se on hyvälle päälle sattuessaan tasaisen varma ja reipas ratsastaa, mutta huonoina päivinä motivaatiota liikkumiseen saa hakea reilusti. Casse on herkkä pohjeavulle, joten etenkin kokemattomamman kannattaa jättää kannukset talliin. Asettamiseen sen sijaan saa käyttää "kovempiakin otteita", sillä ori taipuu etenkin alkutunnista huonommin ja kulkisi mielellään suoraan myös kaarevalla uralla. Ratsastajalla joka hallitsee puolipidätteet ja käyttää selkeitä muitakin apuja Cassesta saa parhaimmillaan todella taitavan kouluhevosen, joka kulkee kivassa muodossa. Kokemattoman kanssa ori saattaa testailla, mutta ei ole paha luonteeltaan vaan lähinnä testailu tulee ilmi tekemättömyytenä tai lintsaamisena. Ori vaatii kouluratsastuksessa mielenkiintoisia tehtäviä, jotta reippaus ja mielenkiinto säilyy. Esteillä ori onkin ihan omaa luokkaansa: ketterä ja nopea kaarroksissa, mutta kuitenkin jarrut löytyvät. Se hyppää isoja ratoja onnistuneesti, mutta silti orille enemmän haastetta tarjoaa kouluratsastus, johon orilla myös on hyvät liikkeet. Maastossa Casse on hieman arka ja senpä vuoksi sen kanssa kannattaa maastoilla aina kaverin kanssa. Se pelkää etenkin rekkoja, mutta on kuitenkin suht liikennevarma. Kovemmassa vauhdissa Casse ei jää isommista jälkeen ja on luotettava valinta myös pelloilla laukkailuun vaikka vauhtia riittää. Ori stressaa kisapaikalla helposti, mutta on kuitenkin helppo kuljettaa. Se loistaa etenkin koulukisoissa, estekisat saavat sen hieman hermostumaan enemmän, vaikka kyllähän ori sielläkin loistaa..


Jälkeläiset
17.02.10 o. EG's Treasure Island (e. Sleep Like a Log)
30.08.13 t. A.D. Mighty Margaret (e. A.D. Mighty Minnie) EV-II
20.05.14 t. A.D. Mighty Maiden Magic (i. TT's Cassette)
01.01.16 t. Runorannan Selina (e. Yard's Sacha)

Sukutaulu ja -selvitys

Free From Defects
rt 135cm
Big Detonation
rt 144cm
Danger Explosion
Red-Hot
Redcurrant
vrt
Sweet Cocoa
Renowed
Moon Ya
rt 136cm
Mihilo Mocue
vrt
For Fame
April Dawn
Junior Moon Come Undun
rt 136cm
Lil Apple


Isä Free From Defects on todella kiltti herrasmiesori, joka toimii pienillä avuilla ja on reipas ratsastaa, etenkin hypätä. Deff on saavuttanut tähän mennessä urallaan vajaat 30 sijoitusta ERJ:ssä ja 10 KRJ:stä. Deffillä on Cassen lisäksi lokakuussa -09 syntynyt tammajälkeläinen Dazzling Dollista. Deffin suvusta ei mitään erikoisempia kuuluisuuksia löydy.
Emä Moon Ya eli Moona on vain 136-senttinen haflingertamma, hieman rauhaton sielu, mutta menevä ratsastuskaveri. Moona on kerännyt KRJ:stä yli 50 sijoitusta ja ERJ:stäkin reilut 20. Moonalla ei vielä ole muita jälkeläisiä Cassen lisäksi, eikä senkään suvusta löydy erityisempiä merkittävyyksiä.

Isänisä Big Detonation oli pitkäikäinen (kuoli 29 vuoden iässä!) 144-senttinen saksalainen ori. Se oli luonteeltaan villi, mutta niitti siitä huolimatta mainetta isoissakin esteluokissa. Kouluratsastukseen ori oli liian hätäinen ja se ruunattiin muutaman jälkeläisen jälkeen. Tunnetuin orin jälkeläisistä on haflingerori Benjamin, joka on monen hevosen isäori.
Isänemä Redcurrant oli hurmaava suurikokoinen tamma, joka oli ihastuttavan vaalea liinakkorautias. Tamma omasi myös poikkeuksellisen hyvän kiltin ja nöyrän asenteen ja kisasi muutamia sijoituksia haalien kouluratsuna. Tammalta jäi vain yksi varsa.
Emänisä Mihilo Mocue oli ihan tuiki tavallinen ratsastuskoulun ori. Se oli vaaleanraudikko ori, jolla oli edessään siittolassa hyvä tulevaisuus, mutta siittola meni konkurssiin ja sen myötä Mocca ruunattiin ja myytiin ratsastuskouluponiksi. Ennen ruunaustaan se ehti teettää yhden varsan, joka jäi siittolan omistajalle yksityiseen käyttöön. Koulupuolen kisoissa ruuna menestyi hyvin ja tottui ratsastuskouluelämään pian. Mocca osoittautui todella ystävälliseksi ruunaksi, joka viihtyi toisten kanssa ja oli lojaali ratsu. Uusia ihmisiä kohtaan se oli hieman arka ja testasi mielellään, mutta selvästi peri hyvän luonteensa omilta vanhemmiltaan.
Emänemä Junior Moon ehti tehdä vain yhden varsan ennen kuin menehtyi kisamatkalla varsan ollessa alle vuoden vanha. Muuni oli temperamentikas neiti, joka oli kuitenkin ratsuna mukava ja kunnostautui myös maatalontöissä.

Isänisänisä Danger Explosion oli todella herttainen ja pienikokoinen haflingerori. Se kilpaili menestyksekkäästi esteillä ja kilpaili myös silloin tällöin koulussa sijoittuen siinäkin. Jälkeläisiä orilta jäi kymmenisen kappaletta.
Isänisänemä Red-Hot oli menestyksekäs koulutamma, joka kisasi vaativia luokkia sijoittuen ja menestyi jonkun verran myös esteillä. Tammalla kisattiin myös muutamia luokkia kenttää ja maastoesteitä, mutta tamman rahkeet eivät ihan riittäneet tai rohkeus oikeastaan. Jälkeläisiä tammalta jäi neljä.
Isänemänisä Sweet Cocoa oli rodun kantaoreja ja komeista vanhemmista tullut kysytty siitosori. Se syntyi Dakesvillen siittolassa ja sai kutsumanimen Coco. Kasvattaja ihastui Coco-oriin täysin ja päätti pitää sen. Coco menestyi vuoden vanhasta saakka näyttelyissä ja kouluratsastuksessa. Coco alkoi 10-vuotiaana olla haluttu ori myös maailmalla ja se sai nimeä siitosorina yhä enemmän. Coco sai useita jälkeläisiä, joista jotkut perivät orin jääräpäisyyden, mutta joillakin emän rauhallisuus on tuonut tasapainoa luonteeseen. Oriin sijoituttua maailmancupissa kouluratsastuksessa sen tarina oli maailmankuulu ja astutuskyselyjä virtasi solkenaan ruuhkaksi asti. 20-vuotiaana ori oli yhä siitoskäytössä ja kilpaili viimeisissä kisoissaan, niistä muutamat myös esteillä sijoituksin. 25-vuotiaana ori lopetettiin jalkavaivojen vuoksi, mutta hieno ori jätti kyllä jälkensä maailmalle varmasti.
Isänemänemä Renowed kuului myös maailman kuuluihin haflingertammoihin. Se oli luonteeltaan kiltti ja rakenteeltaankin hieno. Molemmat tamman vanhemmista ovat kuuluisia, joten ei ole ihme, että tamma itsekin keräsi paljon kehuja ja sijoituksia. Mahtava ratsastettavuus toi Renolle kuuluisuutta ja se kilpaili jo 6-vuotiaana vaativissa luokissa koulussa sekä esteillä. 12-vuotiaana tammalla ilmeni rasitusvamma jalassa, joten se siirtyi siitostammaksi. Myös keuhkovaivat saivat Renon siirtymään ennen aikaiselle eläkkeelle, mutta mikäpä oli lomaillessa kun tamma asui muutaman hehtaarin luksustilalla etelä-Saksassa.
Emänisänisä For Fame eli Fame oli hyvin menestynyt kouluponi, joka kisasi vaativia luokkia ja vaihtelun vuoksi hyppäsi myös muutamia estekisoja sijoittuen. Orilla on myös kokeiltu kenttää, mutta se ei ole saanut menestystä sillä saralla. Orilta jäi melkein 40 jälkeläistä.
Emänisänemä April Dawn eli April oli todella pienikokoinen sisukas tamma, joka kisasi menestyksekkäästi kokoonsa nähden isoja esteluokkia. Myös koulussa tamma menestyi ja jätti etenkin koulupuolen uranuurtajia jälkeensä, varsoja kertyi neidille peräti kymmenkunta.
Emänemänisä Come Undun oli taitava kouluratsu, joka omasi temperamentikkaan luonteen. Sillä oli myös hienot lennokkaat liikkeet jotka kruunasivat kouluesitykset. Undun oli myös taitava esteratsu vaikka kokoa ei ollut kuin 136cm verran. Undun oli kiltti hoidettava, mutta ratsain vaati kokeneempaa ohjausta haastavuutensa vuoksi.
Emänemänemä Lil Apple oli myös mahtava kouluratsu, jonka kapasiteetti riitti vaativimmillekin radoille. Se ei ole ihan vanhempiensa veroinen koulukonkari, mutta menestynyt silti hienosti. Esteitä Apple ei kisannut, mutta hyppäsi silti innokkaasti ja hyvällä tekniikalla. Luonteeltaan Apple oli rauhallinen ja kiltti kuten vanhempansakin, sekä erittäin hyvä emä varsoilleen. Sitkeytensä ja päättäväisyytensä vuoksi tamma olisi voinut myös sopia emänsä tavoin kenttäponiksi, mutta tämä aluevaltaus jäi kokematta valitettavasti.

ERL-III 01.01.13 (76%)
YLA2 05.03.13 (112p)
KRJ-III 20.09.14 (78p)

VPA Cup sijoitukset 6kpl
25.07.10 - helppo A - 5/99
25.06.11 - helppo A - 2/31
30.06.14 - vaativa B - 2/30 - kutsu
30.07.14 - 120cm - 2/25 - kutsu
30.08.14 - vaativa B - 6/36 - kutsu
30.09.14 - vaativa B - 1/20 - kutsu

Villit sijoitukset 59kpl
18.04.10 - KN Special - 2/22 - Ajastaika
03.05.10 - KN Special - 6/43 - Kultahuisku
10.06.10 - helppo C - 5/50 - Nokkela
12.06.10 - helppo B - 7/52 - Frostbitten's
19.06.10 - helppo B - 2/26 - Frostbitten's
25.06.10 - helppo B - 3/50 - Lebenyard
30.06.10 - helppo B - 1/15 - Riendo
10.07.10 - helppo B - 2/4 - Windy
16.07.10 - helppo C - 3/9 - Ketola
18.07.10 - helppo C - 1/10 - Kavio
30.07.10 - helppo B - 2/32 - Koivukuja
05.08.10 - helppo A - 1/34 - Poijaat
09.08.10 - helppo A - 1/27 - Hokara
09.08.10 - helppo A - 2/8 - Frostbitten's
11.08.10 - helppo A - 2/76 - Ahneet
26.08.10 - helppo A - 1/21 - Dimma
10.09.10 - helppo B - 2/35 - Fraasila
13.09.10 - helppo A - 3/12 - Lagoon Arabians
01.12.10 - helppo A - 5/25 - Frostbitten's
11.12.10 - helppo A - 1/155 - Bailador
23.01.10 - helppo A - 1/35 - Amazon
28.04.11 - helppo A - 4/17 - Maple's
27.06.11 - helppo A - 4/55 - Icon
24.07.11 - helppo A - 4/16 - Nukkumatti
29.07.11 - helppo A - 2/14 - Ocean
11.09.11 - vaativa B - 1/10 - Satulinna
12.09.11 - vaativa B - 3/11 - Satulinna
29.01.10 - 30cm - 4/25 - Medicine Horseranch
27.02.10 - 50cm - 1/16 - Aurora Borealis
12.03.10 - 40cm - 2/9 - Leiskuharja
27.03.10 - 60cm - 2/28 - Maple's Stable
11.04.10 - 70cm - 1/29 - Hiprakka
17.04.10 - 70cm - 5/29 - Hiprakka
22.04.10 - 80cm - 2/13 - Jousgou Gaidou
25.04.10 - 100cm - 2/13 - Nuuhku
05.05.10 - 100cm - 1/21 - Bella
05.05.10 - 100cm - 1/21 - Ruskila
15.05.10 - 100cm - 1/21 - Bella
15.05.10 - 110cm - 1/21 - Bella
30.05.10 - 120cm - 6/51 - Hokara
15.06.10 - 120cm - 6/41 - Interludium
20.06.10 - 110cm - 2/16 - Poijaat
10.07.10 - 120cm - 3/47 - Elgwir
08.08.10 - 135cm - 1/7 - Bruning
20.09.10 - 110cm - 4/17 - Hokara
09.11.10 - 130cm - 6/39 - Kultahuisku
23.11.10 - 130cm - 2/41 - Hiprakka
28.11.10 - 120cm - 3/10 - PoniGP II osak.
27.12.10 - 130cm - 2/5 - Hiprakka
25.01.11 - 130cm - 4/17 - Amazon
06.02.11 - 130cm - 2/7 - Bohelia
25.06.11 - 130cm - 5/36 - Kielometsä
27.06.11 - 130cm - 3/14 - Zarot
09.07.11 - 130cm - 2/8 - Latu
15.07.11 - 130cm - 2/27 - Karkkimeri
26.07.11 - 130cm - 3/16 - Elgwir
11.06.10 - kenttä - 3/21 - VMR
21.06.10 - kenttä - 2/15 - VMR
02.07.10 - kenttä - 1/31 - VMR
06.08.10 - kenttä - 2/49 - Pjortoi Russian
12.12.10 - kenttä - 3/17 - April Ponies
09.08.10 - maastoeste 120cm - 3/13 - Frostbitten's
24.07.11 - maastoeste 120cm - 1/19 - Ponipallero

ERJ sijoitukset 68kpl
21.12.11 - 130cm - 1/28 - Ravenhook Stables
27.12.11 - 130cm - 4/50 - Strand Belgiums
29.12.11 - 130cm - 1/40 - Krofnock Ranch
30.12.11 - 130cm - 5/50 - KK Bailador
12.01.12 - 130cm - 3/50 - Vitry
19.01.12 - 130cm - 3/73 - Bailador
26.01.12 - 130cm - 5/30 - Ravenhook Stables
26.01.12 - 130cm - 5/30 - Mêl Seren
03.02.12 - 130cm - 3/40 - Ponitalli Rotvalli
05.02.12 - 130cm - 6/77 - Vitry
07.02.12 - 130cm - 8/77 - Vitry
13.02.12 - 130cm - 3/76 - Bairdon
15.02.12 - 130cm - 1/40 - SLC Ponies
16.02.12 - 130cm - 2/40 - SLC Ponies
17.02.12 - 130cm - 7/76 - Bairdon
18.02.12 - 130cm - 9/100 - Hiprakka & Koston Suomenhevoset
18.02.12 - 130cm - 8/76 - Bairdon
20.02.12 - 130cm - 6/40 - Infinity
23.02.12 - 130cm - 4/40 - Infinity
29.02.12 - 130cm - 9/154 - ERJ Cup
03.03.12 - 130cm - 3/41 - Krofnock Ranch
04.03.12 - 130cm - 1/41 - Krofnock Ranch
05.03.12 - 130cm - 6/41 - Krofnock Ranch
05.03.12 - 120cm - 1/50 - Zurück
07.03.12 - 130cm - 1/31 - Vitry
11.03.12 - 130cm - 7/60 - Bairdon
25.03.12 - 130cm - 2/80 - Pyrr Warmbloods
28.03.12 - 130cm - 3/55 - Hurme
03.04.12 - 130cm - 5/50 - Koston suomenhevoset
05.04.12 - 130cm - 3/50 - Koston suomenhevoset
07.04.12 - 130cm - 3/50 - Rivakka
17.04.12 - 130cm - 1/40 - Ink Ponies
29.05.12 - 120cm - 6/54 - Malkamäki
30.05.12 - 130cm - 3/29 - Suprant
31.05.12 - 130cm - 2/24 - Suprant
01.06.12 - 130cm - 3/24 - Suprant
02.06.12 - 130cm - 4/40 - Jadessa Warmbloods
03.06.12 - 130cm - 3/29 - Suprant
04.06.12 - 130cm - 2/24 - Suprant
31.07.12 - 130cm - 3/24 - Derby Sporthorses
17.10.12 - 130cm - 2/40 - Yeneva
19.10.12 - 130cm - 5/40 - Yeneva
21.10.12 - 130cm - 6/40 - Yeneva
25.10.12 - 130cm - 5/40 - Yeneva
04.11.12 - 130cm - 5/30 - Dark Side Trakehners
30.11.12 - 130cm - 5/30 - Underground
13.12.12 - 130cm - 2/60 - Koston Suomenhevoset
17.12.12 - 130cm - 5/60 - Koston Suomenhevoset
21.12.12 - 130cm - 4/30 - Kaylee Stables
22.12.12 - 130cm - 1/30 - Kaylee Stables
26.12.12 - 130cm - 1/30 - Kaylee Stables
27.12.12 - 130cm - 3/30 - Kaylee Stables
27.12.12 - 130cm - 2/60 - Koston Suomenhevoset
03.03.13 - 130cm - 4/40 - Mulberry Ponies
04.03.13 - 130cm - 2/40 - Mulberry Ponies
25.03.13 - 130cm - 3/40 - Mulberry Ponies
31.03.13 - 130cm - 3/40 - Mulberry Ponies
07.04.13 - 130cm - 2/30 - Kadotetut suomenhevoset
11.04.13 - 130cm - 3/30 - Kadotetut suomenhevoset
14.04.13 - 130cm - 7/50 - Koston Suomenhevoset
15.04.13 - 130cm - 3/30 - Kadotetut suomenhevoset
18.04.13 - 130cm - 1/30 - Kadotetut suomenhevoset
20.04.13 - 130cm - 1/30 - Kadotetut suomenhevoset
01.05.13 - 130cm - 7/50 - Zurück
02.05.13 - 130cm - 3/40 - Gestüt Silbereiche
04.05.13 - 130cm - 3/40 - Gestüt Silbereiche
06.05.13 - 130cm - 6/40 - Gestüt Silbereiche
07.05.13 - 130cm - 3/40 - Gestüt Silbereiche
07.05.13 - 130cm - 2/40 - Gestüt Silbereiche

KRJ sijoitukset 83kpl
12.12.11 - va B - 5/50 - Kankkusen Suomenhevoset
16.12.11 - va B - 7/50 - Vivaldio
02.01.12 - va B - 7/50 - Fiktio
08.01.12 - va B - 6/60 - Reinivuori
15.01.12 - va B - 5/50 - Vitry
28.01.12 - va B - 2/40 - Ristikko
29.01.12 - va B - 1/40 - Ristikko
30.01.12 - va B - 1/40 - Ristikko
31.01.12 - va B - 3/50 - Svärjade
01.02.12 - va B - 2/60 - Duren
02.02.12 - va B - 4/100 - Vitry
04.02.12 - va B - 3/100 - Vitry
03.02.12 - va B - 5/40 - Escanor Thoroughbreds
06.02.12 - va B - 3/40 - Escanor Thoroughbreds
09.02.12 - va B - 4/50 - Kingston Gård
12.02.12 - va B - 5/50 - Kingston Gård
15.02.12 - va B - 1/40 - Mörkövaara
15.02.12 - va B - 5/50 - Crowthorne
16.02.12 - va B - 2/40 - Mörkövaara
16.02.12 - va B - 4/60 - Championtalli
21.02.12 - va B - 5/40 - Riot Ponies
22.02.12 - va B - 10/100 - Dark Side Trakehners
22.02.12 - va B - 3/31 - Passaun ponitalli
17.03.12 - va B - 6/48 - B Ponies
18.03.12 - va B - 1/48 - B Ponies
23.03.12 - va B - 1/60 - Juksula
24.03.12 - va B - 2/80 - Malkamäki
25.03.12 - va B - 2/60 - Juksula
25.03.12 - va B - 5/80 - Malkamäki
27.03.12 - va B - 6/60 - Fiktio
31.03.12 - va B - 1/60 - Kilva JK
15.04.12 - va B - 9/89 - Elgwir Arabians
16.04.12 - va B - 6/89 - Elgwir Arabians
17.04.12 - va B - 4/60 - Fiktio
23.04.12 - va B - 5/60 - Fiktio
20.05.12 - va B - 2/30 - Hurme
30.05.12 - va B - 5/60 - Fiktio
04.06.12 - va B - 3/30 - 6 sins
07.06.12 - va B - 2/30 - 6 sins
08.06.12 - va B - 2/30 - 6 sins
25.06.12 - va B - 4/60 - Fiktio
26.06.12 - va B - 3/60 - Fiktio
27.06.12 - va B - 1/60 - Fiktio
30.06.12 - va B - 5/60 - Fiktio
13.12.12 - va B - 2/30 - Mörkövaara
16.12.12 - va B - 1/40 - Team Criminals
24.12.12 - va B - 6/50 - Rajaton
10.01.13 - va B - 1/40 - Jindabyne
11.01.13 - va B - 6/40 - Fiktio
11.01.13 - va B - 5/40 - Jindabyne
12.01.13 - va B - 6/40 - Fiktio
25.01.13 - va B - 4/40 - Golden League Sporthorses
07.02.13 - va B - 3/60 - Juksula
09.02.13 - va B - 3/40 - Selle de Royal
13.02.13 - va B - 3/30 - Team Obnoxious
16.02.13 - va B - 2/40 - Jindabyne
16.02.13 - va B - 6/50 - Taavilan suomenhevoset
18.02.13 - va B - 4/50 - Taavilan suomenhevoset
20.02.13 - va B - 5/40 - Mulberry Ponies
20.02.13 - va B - 1/36 - Sakasti
21.02.13 - va B - 7/50 - Harley Stud
23.02.13 - va B - 3/38 - Stall Lumos
25.02.13 - va B - 7/50 - Harley Stud
26.02.13 - va B - 1/40 - Fiktio
27.02.13 - va B - 4/40 - Fiktio
27.02.13 - va B - 2/60 - Fiktio
27.02.13 - va B - 6/40 - Mörkövaara
28.02.13 - va B - 3/60 - Fiktio
28.02.13 - va B - 1/40 - Mörkövaara
01.03.13 - va B - 4/40 - Mörkövaara
01.03.13 - va B - 4/40 - Mörkövaara
02.03.13 - va B - 4/50 - Ilomantsi
03.03.13 - va B - 4/60 - Fiktio
17.03.13 - va B - 3/60 - Fiktio
20.03.13 - va B - 4/60 - Fiktio
31.03.13 - va B - 2/30 - Heartland
31.03.13 - va B - 4/40 - Scandic Stables
02.04.13 - va B - 3/50 - Jukola
08.04.13 - va B - 4/30 - Tahti
09.04.13 - va B - 1/30 - Tahti
12.04.13 - va B - 4/30 - Tahti
13.04.13 - va B - 5/50 - Koston suomenhevoset
14.04.13 - va B - 3/30 - Tahti
16.04.13 - va B - 1/30 - Tahti
26.04.13 - va B - 3/40 - Championtalli