A.D. Ocean Diamond VH11-024-0104

KRJ-II, YLA2, VWY-III, KERJ-III, VPA1

Welsh A ori, prn 121.5cm, s. 01.03.2010 Suomessa, k. 14.02.2016 (35v), kasv & om. Jannica, koul.taso heA, 110cm (enn. 1.46,8, 44: 6-6-2, vs. 3784v€)

Ossi on ihana ja kärsivällinen hoitaa, mutta herkkähermoinen ratsastaa koska säikkyy uusia asioita helposti. Se pitää rapsuttelutuokioista ja on muutenkin oikea halinalle! Ossi on rauhallinen hoitaa karsinassakin vapaana, joskin ruoka-aikaan se saattaa olla hieman hermostunut, ellei saa ruokiaan ekojen joukossa. Ori antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet oikein hyvin kavioiden puhdistuksesta pesuihin. Ossi on herkkä selästään, joten satula kannattaa kerralla nostaa oikeaan paikkaan ja varmistaa ettei karvoja jää huonosti sen alle. Suitset Ossi antaa laittaa hyvin, vaikka joskus pitää hieman houkutella hammaslomasta kutittamalla oria avaamaan suunsa. Ratsuna Ossi on hyvin kiltti, mutta kuumenee hieman esteillä, eikä sovi ensimmäiseksi harjoituskaveriksi ihan aloittelijalle. Se hyppää kuitenkin aina korvat hörössä innokkaasti, vaikka kisatilanteissa saattaakin hieman jännittää hyppyjä. Ossin saa helposti rennoksi ja kuuliaiseksi, ja maastossakin hyppääminen onnistuu kivasti. Kaveriporukassa Ossi toimii maastossa hieman rennommin, mutta on myös tottunut käymään lenkeillä yksin. Se osaa koulupuolellakin keskittyä työntekoon ja liikkuu helposti oikeassa muodossa. Erityisesti orin laukka on todella hieno ja rytmikäs ja ori oppii myös nopeasti uudet asiat. Esteillä ori on fantastinen kaveri kokeneemmalle, tottelee pienemmätkin avut vaikka onkin innokas hyppääjä.

Jälkeläiset
28.05.10 t. A.D. Niitin Ariel (e. Kuutamon Niitty)
18.06.10 o. A.D. Niitin Osbourne (e. Kuutamon Niitty)
09.07.10 t. A.D. Ocean Eleven (e. A.D. Baltic Royal)
01.11.10 t. Yasmin AD (e. Kuutamon Niitty) KTK-III
24.12.11 t. Marthina's Kleopatra (e. Drama's Marthina)
06.04.12 o. Mi País de (e. Luna's Sunset)
03.09.12 o. A.D. Ocean Appleton (e. Ocean Olivia AD) EV-II
07.12.12 t. A.D. One More Chance (e. Muumilaakson Ona)
07.12.12 t. A.D. Different Kind of Feeling (e. A.D. Dreamer's Different Kind of Lady) VSN Ch
07.01.13 o. A.D. Bet He's Hot (e. A.D. Bet-She-Rock)
07.01.13 t. A.D. Doublemint (e. A.D. Honey Double Take)
08.02.13 o. A.D. Ellin Evander (e. A.D. Exstacy)
17.04.13 t. A.D. Ocean Yana (e. Ocean Olivia AD)
16.12.13 t. HH's El Diamante (e. HH's Estrella Fugaz)
31.08.14 t. Sweet Serenity AD (e. A.D. Sweet Silver Candy)
16.09.14 o. A.D. Diamant (e. A.D. Aranda)
02.06.15 o. Mewian Denley (e. Hidlwch LAC) EV-I, KV-II

Sukutaulu ja -selvitys

NN' Lill Sugar
km 122cm
KTK-III, KRJ-III, YLA3, Vir MVA Ch, VPA-2, VWY-III
Caraway Diablo
prt 116cm
YLA3
Blinker
Blackie
Walesian's Sweet Dream
km 122cm
Ch
Walesian's Tomas
km 117cm
Walesian's Mirabell
Kristall
rtkm 121cm
Moon Lucky Boy
Half Moon
Aarti Switzerland
Riina


Isä NN' Lill Sugar on luonteeltaan utelias ori, joka saapui Adinaan varsana. Hoitaessa Sugar on hieman malttamaton, mutta ratsuna suurimpana osana päivistä ihan mukava ja etenkin maastossa aloittelijoiden luottoratsu. Sugarilla on lisäksi tammavarsa, joka on jo nuorena pärjännyt hyvin näyttelyissä. Sugarilla on lähes 40 sijoitusta kilpailuissa joka lajissa ja lisäksi se on palkittu näyttelyurallaan muotovaliona.

Emä Kristall on rautiaankimo tammaneiti, jolla on kaksi aiempaa varsaa. Luonteeltaan Siru on kiltti ja ratsunakin mukava, vaikka joskus innostuu kisoissa kuumenemaankin. Kisasijoituksia Sirulla on monipuolisesti aina kouluratsastuksesta valjakkoajoon saakka. Se on myös palkittu KUMA-palkinnolla ja MSY:n punaisella rusetilla. Myös KRJ ja ERJ sijoituksia löytyy jo mukavasti. Siru on Adinan tuontiponeja mutta myytiin eläkepäiviään viettelemään.

Isänisä Caraway Diablo oli punaraudikko tuontiori, joka muutti Adinaan keväällä 2009. Diablolla on muutama kisatulos villeissä kisoissa ja lisäksi se on palkittu YLA3 palkinnolla jaoksen kisoissa. Diablo oli upea siitosori, jolta jäi meille kuusi jälkeläistä, tunnetuimmat Sugarin lisäksi VPA-3 palkittu A.D. Dellan Sweet Pea ja tamma A.D. Dellan Diamond (KTK II, YLA2, VWY-III).
Isänemä Walesian's Sweet Dream muutti meille syksyllä 2009. Drella toimi meillä sekä raviponina että ratsuna. Raviurallaan Drella juoksi 30 starttia, joista sijoituksia 13 ja voittosummaakin kertyi yli 4000 euroa. Drella on palkittu champion arvonimellä ja lisäksi se on kisannut vajaan 40 sijoituksen verran koulua ja esteitä. Drellalta jäi viisi upeaa varsaa, joista Sugarin jälkeen tunnetuin champion ruuna A.D. Drella's Dream.
Emänisä Moon teki hienon kisauran kouluratsastuksessa, joskin väläytti kykyjään myös esteillä muutamia kertoja. Luonteeltaan ori oli rauhallinen ja myös sen jälkeläiset ovat perineet orin hyvän luonteen. Moon oli hyvin koulutettu vankan kisakokemuksen omaava poniori, joka ehti toimia siitosorina kuusi vuotta ennen kuin se menehtyi ähkyyn 16-vuotiaana. Moonin jälkeläiset ovat kuitenkin seuranneet isäänsä tehden hyviä suorituksia sekä ratsastuksen- että siitosuran osalta.
Emänemä Aarti kilpaili lähikisoissa helppo A ja 70cm luokkia. Tamma eli lähes koko ikänsä ratsastuskoululla ja sopi toimeensa erinomaisesti. Se ei ollut mikään pullaponi, vaan vaati hieman napakampaa käsittelyä vaikka kiltti olikin. Myöhemmin tamma siirtyi yksityiseen käyttöön ja sillä teetettiin varsa, joka jäi valitettavasti tamman viimeiseksi loukkaantumisen vuoksi, joka tapahtui heti Sirun vieroituksen jälkeen.

iii. Blinker oli hieman Diabloa tuntemattomampi, koska se ei vaikean jännevamman vuoksi päässyt kovin pitkälle kisaurallaan. Kuitenkin karismaattinen ja kyvykäs ori toimi siitoksessa menestyneesti hyvän sukunsa ansiosta. Blinkeriltä jäi seitsemän jälkeläistä, jotka ovat tehneet kukin loistavan uran esteillä, koulussa ja raviponeinakin. Kaikki kolme orijälkeläistä ovat myös tehneet menestystä siitosurallaan ja kilpailleet kokoisekseen vaikeissa koululuokissa.
iie. Blackie oli yksi aikansa parhaimmista kilpatammoista. Se kisasi vaativalla tasolla koulua ja lisäksi esteitä sijoittuen lähes aina. Koulukisoissa oman charminsa suoritukseen toivat kehutut lennokkaat liikkeet, jotka tamma on periyttänyt myös varsoilleen. Joskin nämä eivät ole koulupuolella muutoin yltäneet aivan emänsä tasolle. Tammalla kisattiin myös muutama poniravilähtö, mutta se ei oikein soveltunut alalle kuumahkon luonteensa vuoksi. Blackie saikin kisauransa jälkeen vietellä siten leppoisia eläkepäiviä omistajansa uuden kisaponin rinnalla ja eli 24-vuotiaaksi. Blackielta jäi hankalahkon luonteensa vuoksi ainoastaan yksi varsa.
iei. Walesian's Tomas kuului aikansa menestyneimpiin kilpaponeihin. 117-senttinen ori aloitti kisauransa verraten myöhään, vasta 8-vuotiaana, mutta ehti kuitenkin tässäkin ajassa taistella tiensä kansan sydämiin. Ori kisasi vaativia koululuokkia ja lisäksi esteitä. Kisauransa jälkeen ori jatkoi siitoskäytössä jättäen useamman hienon siitosorin ja kilpaponin.
iee. Walesian's Mirabell kilpaili koko ikänsä poniraveissa sekä muutaman kokeiluluontoisen kerran koulupuolella, muttei oikein loistanut sillä saralla. Tamman varsat puolestaan ovat menestyneet sekä esteillä että koulussa. Mirabell oli luonteeltaan tulinen, mutta siitoskäyttö oli silti onnistunutta huolellisen orivalinnan vuoksi ja varsoista saatiin kompensoitua rauhallisten isäoriiden kautta hyviä käyttöponeja lajiin kuin lajiin. Mirabelliltä jäi viisi varsaa ja se kuoli harmittavasti ähkyyn "jo" 18-vuotiaana.
eii. Lucky Boy toimi koko ikänsä siitoskäytössä eikä nuoruuden vamman vuoksi koskaan ollut ratsastuskäytössä. Orin suku kuitenkin puhui puolestaan ja tammoja virtasi jonoksi asti ponin luo. Ori ei kuitenkaan täysin täyttänyt sitä kohtaan olleita odotuksia sillä vain noin 90% sen varsoista ylsi kansainväliselle tasolle asti kilpailemaan vaikka orin oma suku oli täynnä huipputason suorittajia. Ponin jälkeläiset pärjäsivät kuitenkin monipuolisesti ja myös ravipuolen osaajia joukkoon mahtuu. Ori lopetettiin 16 vuoden iässä, osittain varmasti huonon siitosarvon vuoksi.
eie. Half Moon kilpaili helppo A ja 110cm luokissa kahden pienen tytön ratsuna. Ensimmäisen varsansa Moon sai 11-vuotiaana, josta tuloksena syntyi todella kyvykäs kisaponi Ralf Moon. Ralfin jälkeen tamma sai vielä kaksi muuta orivarsaa ja nekin täyttivät samat odotukset jotka tamman kisaura toi tullessaan. Tammasta vielä mainittakoon, että se oli luonteeltaan todellinen helmi ja sopiva lasten poniksi, joka myös periytyi sen orivarsoille.
eei. Switzerland oli erittäin kyvykäs vaativan tason kouluponi, joka myös starttasi esteitä 110cm luokissa. Se oli esteillä hivenen kuuma, joten pääsääntöisesti ori kisasikin koulussa. Ponilta jäi kolme jälkeläistä, koska se kuoli traagisessa liikenneonnettomuudessa kisamatkalla. Orilla astutettiin tuona vuonna neljä tammaa, joista kolme varsoi. Kaikki kolme ovat hyviä kisaponeja.
eee. Riina asui koko ikänsä harrastehevosena, eikä sillä kilpailtu. Kyvykäs tamma päätyi tuntemattomasta syystä kasvattajaltaan tuttuun perheeseen, jossa sen kyvyt eivät alkuunkaan päässeet oikeuksiinsa. Harrastehevosena Riina kuitenkin sai onneksi yhden varsan, joten hieno suku ei päässyt loppumaan. Riina kuitenkin valitettavasti menehtyi tämän varsomisen seurauksena ja orpoa varsaa kasvatettiin samassa perheessä eikä se saanut oikein mahdollisuutta kisaamiseen tai siitosuraan, koska tamma myytiin ratsastuskouluun jo nuorena. Riinan kerrotaan myös olleen Aartin tavoin todella kiltti tamma.

VWY-III 17.06.12 (32.5p)
YLA2 20.05.13 (124p)
KRJ-II 15.11.13 (85p)
KERJ-III 15.08.14 (67.5p)
VPA1 30.03.15 (100.25p)

VPA Cup sijoitukset 6kpl
25.06.11 - 60-70cm - 2/11
30.05.14 - 90cm - 6/43 - kutsu
30.07.14 - 90cm - 5/26 - kutsu
30.08.14 - KN Special - 4/17 - kutsu
30.08.14 - 90cm - 1/21 - kutsu
30.09.14 - 90cm - 1/11 - kutsu

Villit sijoitukset 60kpl
11.08.10 - KN Special - 3/50 - Ahneet
05.11.10 - raviohjelma - 4/10 - Bullet
12.01.11 - helppo C - 4/30 - Kultahuisku
21.06.11 - helppo C - 1/98 - Icon
20.07.11 - KN Special - 2/9 - Ponipallero
12.11.11 - helppo C - 4/32 - Ahmavaara
29.11.11 - helppo C - 4/34 - Niximber
30.11.11 - helppo C - 3/27 - Suoranta
14.02.12 - helppo B - 9/93 - Eftalia Ponies
16.02.12 - helppo B - 3/93 - Eftalia Ponies
24.02.12 - helppo B - 1/18 - Muisto
25.03.12 - helppo B - 1/67 - Encore
26.05.12 - helppo A - 4/26 - Pitkäranta
29.09.12 - helppo A - 2/22 - Hirmula
13.10.12 - helppo A - 4/24 - Niemelnotko
09.09.14 - helppo A - 2/6 - kutsu

09.06.10 - irtohypytys - 2/13 - Elgwir
09.08.10 - 40cm - 2/15 - Vidian
01.09.10 - 40cm - 3/16 - Teräshelmi
18.09.10 - 40cm - 4/23 - Windy
03.11.10 - 40cm - 1/10 - Forever Stable
15.11.10 - 50cm - 5/32 - Latuntalli
17.11.10 - 50cm - 1/18 - Arktienkelit
25.11.10 - 50cm - 1/6 - Rampicante
20.12.10 - 60cm - 3/15 - Groveyard
29.04.11 - 70cm - 3/9 - Salvation Stallions
17.07.11 - 70cm - 2/4 - Latun oripäivät
21.07.11 - 70cm - 1/13 - Ponipallero
24.07.11 - 70cm - 2/9 - Nukkumatti
29.07.11 - 70cm - 2/14 - Deanette
10.09.11 - 60cm - 4/64 - Heartland
14.09.11 - 70cm - 2/6 - Rainbow Rose
30.10.11 - 80cm - 1/3 - Adina
25.11.11 - 80cm - 1/30 - Riekkujat
30.11.11 - 80cm - 1/17 - Suoranta
20.12.11 - 90cm - 3/9 - Hackamore
02.02.12 - 90cm - 2/24 - Zarot
04.02.12 - 90cm - 2/28 - Zarot
20.02.12 - 80cm - 1/25 - Muisto
20.02.12 - 90cm - 2/28 - Muisto
20.04.12 - 80cm - 1/47 - Lac Argénte
14.07.12 - 90cm - 6/39 - Tuuliharja
05.08.12 - 90cm - 4/17 - Susikallio
31.08.12 - 80cm - 1/27 - Ruusunen
07.10.12 - 80cm - 1/13 - Yemene
08.10.12 - 80cm - 1/13 - Yemene
12.10.12 - 100cm - 5/30 - Domenica Estate
13.10.12 - 100cm - 1/30 - Domenica Estate
24.10.12 - 100cm - 6/68 - Hopearinne
31.12.12 - 100cm - 3/23 - Odysseia
01.01.13 - 100cm - 5/42 - Gem
11.09.14 - 100cm - 1/5 - kutsu

25.12.11 - kenttä - 2/29 - Hengenvaara
26.12.11 - kenttä - 2/29 - Hengenvaara
12.02.12 - kenttä - 2/6 - Tatjana's Stable
26.08.12 - kenttä - 1/5 - Fjord Fjell
18.06.12 - kenttä - 4/16 - Centaurea

29.07.11 - ravit - 1/5 - Ocean

21.12.11 - me 70cm - 3/20 - Ahmavaara
22.12.11 - me 70cm - 1/20 - Ahmavaara

KRJ sijoitukset 48kpl
06.02.13 - he A - 2/40 - Konkkaronkka
07.02.13 - he A - 1/40 - Konkkaronkka
07.02.13 - he A - 1/60 - Juksula
11.02.13 - he A - 2/60 - Juksula
13.02.13 - he A - 1/40 - Konkkaronkka
16.02.13 - he A - 4/30 - Bairdon
16.02.13 - he A - 5/30 - Bairdon
20.02.13 - he A - 2/40 - Claridge Stud Riders
21.02.13 - he A - 4/40 - Mulberry Ponies
25.02.13 - he A - 4/40 - Team Obnoxious
02.03.13 - he A - 4/50 - Ilomantsi
17.03.13 - he A - 1/40 - Riihikorpi
30.03.13 - he A - 3/30 - Asklund
14.04.13 - he A - 2/40 - Sangaree Estates
01.05.13 - he A - 4/50 - Riihen ponitalli
02.05.13 - he B - 2/50 - Riihen ponitalli
03.05.13 - he B - 7/50 - Riihen ponitalli
03.05.13 - he A - 7/50 - Riihen ponitalli
04.05.13 - he B - 2/50 - Riihen ponitalli
03.05.13 - he A - 4/50 - Riihen ponitalli
09.05.13 - he A - 5/50 - Taavilan suomenhevoset
10.05.13 - he A - 2/50 - Taavilan suomenhevoset
10.05.13 - he A - 1/30 - Satulinna
13.05.13 - he B - 3/50 - Infinity
15.05.13 - he A - 5/30 - Bairdon
17.05.13 - he A - 4/30 - Satulinna
18.05.13 - he A - 5/30 - Satulinna
22.05.13 - he A - 5/30 - Bairdon
24.05.13 - he A - 5/31 - Tahti
28.05.13 - he A - 3/31 - Tahti
28.05.13 - he A - 4/30 - Lashrael
30.05.13 - he A - 1/31 - Tahti
31.05.13 - he A - 1/31 - Tahti
04.06.13 - he A - 3/50 - Riiviöt
06.06.13 - he A - 3/50 - Riiviöt
06.06.13 - he A - 7/50 - Riiviöt
07.06.13 - he A - 2/50 - Riiviöt
11.06.13 - he A - 3/40 - Moondance
29.06.13 - he A - 7/70 - Viehättävä
06.07.13 - he A - 3/70 - Viehättävä
06.07.13 - he A - 6/70 - Viehättävä
07.07.13 - he A - 7/70 - Viehättävä
08.01.14 - he A - 6/40 - Parodia
08.03.14 - he A - 3/40 - Sakasti
05.05.14 - he A - 5/40 - Lapland
06.05.14 - he B - 1/30 - Fiktio
12.05.14 - he B - 4/30 - Fiktio
14.05.14 - he B - 4/30 - Fiktio

ERJ sijoitukset 62kpl
16.02.13 - 100cm - 4/40 - Rhonwen
17.02.13 - 100cm - 4/40 - Rhonwen
20.02.13 - 90cm - 2/40 - Riot Ponies
21.02.13 - 100cm - 5/40 - Rhonwen
26.02.13 - 100cm - 5/40 - Konkkaronkka
27.02.13 - 100cm - 2/40 - Konkkaronkka
27.02.13 - 100cm - 2/18 - Namer
28.02.13 - 100cm - 5/40 - Mulberry Ponies
03.03.13 - 100cm - 4/40 - Mulberry Ponies
10.03.13 - 100cm - 1/50 - Taavilan Suomenhevoset
15.03.13 - 100cm - 5/50 - Taavilan Suomenhevoset
16.03.13 - 100cm - 2/50 - Taavilan Suomenhevoset
17.03.13 - 100cm - 3/50 - Taavilan Suomenhevoset
27.03.13 - 100cm - 3/40 - Mulberry Ponies
09.04.13 - 100cm - 3/50 - Bailador
11.04.13 - 100cm - 4/50 - Bailador
11.04.13 - 90cm - 6/50 - Koston Suomenhevoset
12.04.13 - 90cm - 7/50 - Koston Suomenhevoset
12.04.13 - 100cm - 7/50 - Koston Suomenhevoset
13.04.13 - 100cm - 4/50 - Koston Suomenhevoset
18.04.13 - 100cm - 1/60 - Juksula
27.04.13 - 90cm - 2/13 - Nirat
29.04.13 - 100cm - 1/31 - Claridge Stud
01.05.13 - 100cm - 4/40 - Akileya
02.05.13 - 90cm - 2/40 - Riiviöt
04.05.13 - 100cm - 3/40 - Riiviöt
04.05.13 - 100cm - 8/100 - Hillamäki
05.05.13 - 100cm - 8/100 - Hillamäki
08.05.13 - 90cm - 4/30 - Takkura
10.05.13 - 100cm - 4/50 - Taavilan suomenhevoset
10.05.13 - 100cm - 3/12 - CSR
11.05.13 - 100cm - 3/40 - Hiprakka
13.05.13 - 100cm - 4/30 - Satulinna
13.05.13 - 100cm - 4/40 - Hiprakka
14.05.13 - 100cm - 2/40 - Hiprakka
14.05.13 - 90cm - 5/32 - Stall Lumos
15.05.13 - 90cm - 2/15 - Moldóttur
17.05.13 - 100cm - 4/40 - Hiprakka
31.05.13 - 90cm - 16/177 - ERJ Cup
02.06.13 - 90cm - 1/50 - Marike
02.06.13 - 100cm - 3/50 - Züruck
03.06.13 - 100cm - 7/50 - Züruck
28.06.13 - 100cm - 5/25 - Susiraja
15.02.14 - 110cm - 1/26 - Sävelsalo
15.02.14 - 100cm - 6/50 - Aaveen sh
18.02.14 - 110cm - 2/26 - Sävelsalo
18.02.14 - 100cm - 6/50 - Aaveen sh
19.02.14 - 100cm - 2/50 - Aaveen sh
21.02.14 - 100cm - 3/26 - Sävelsalo
21.02.14 - 100cm - 4/26 - Sävelsalo
21.02.14 - 100cm - 2/50 - Aaveen sh
22.02.14 - 100cm - 4/50 - Aaveen sh
23.02.14 - 100cm - 5/50 - Aaveen sh
22.03.14 - 100cm - 5/30 - Gestüt Elkenburgh
23.03.14 - 100cm - 2/40 - Ryövärin rt
25.03.14 - 100cm - 1/30 - Gestüt Elkenburgh
25.03.14 - 100cm - 2/30 - Gestüt Elkenburgh
04.05.14 - 100cm - 2/30 - Fifth Bridge Ponies
07.05.14 - 100cm - 3/40 - Ponipallero
08.05.14 - 100cm - 3/40 - Ponipallero
09.05.14 - 100cm - 1/40 - Ponipallero
10.05.14 - 100cm - 3/30 - Fifth Bridge Ponies
18.05.14 - 100cm - 5/30 - Nuppula

KeRJ sijoitukset 37kpl
10.02.13 - CIC1 - 3/50 - Strix Stable
02.03.13 - CIC1 - 5/50 - Strix Stable
05.03.13 - CIC1 - 4/50 - Strix Stable
09.03.13 - CIC1 - 6/50 - Strix Stable
13.03.13 - CIC1 - 2/50 - Strix Stable
13.03.13 - CIC1 - 6/50 - Bairdon
14.03.13 - CIC1 - 2/50 - Strix Stable
15.03.13 - CIC1 - 2/50 - Strix Stable
16.03.13 - CIC1 - 5/50 - Bairdon
17.03.13 - CIC1 - 4/40 - Wyonn
18.03.13 - CIC1 - 3/40 - Taavilan Suomenhevoset
23.03.13 - CIC1 - 2/40 - Taavilan Suomenhevoset
01.04.13 - CIC1 - 2/40 - Riihen ponitalli
04.04.13 - CIC1 - 6/40 - Riihen ponitalli
04.04.13 - CIC1 - 4/40 - KK Bailador
07.04.13 - CIC1 - 6/40 - KK Bailador
08.04.13 - CIC1 - 2/40 - KK Bailador
24.04.13 - CIC1 - 4/30 - Riihen Ponitalli
27.04.13 - CIC1 - 2/19 - Grimmwood
02.05.13 - CIC1 - 6/50 - Satulinna
06.05.13 - CIC1 - 6/40 - Taavilan Suomenhevoset
06.05.13 - CIC1 - 7/50 - Satulinna
09.05.13 - CIC1 - 3/50 - Satulinna
13.05.13 - CIC1 - 2/25 - Tuuliharja
22.05.13 - CIC1 - 2/18 - Kärmeniemi
26.05.13 - CIC1 - 1/18 - Kärmeniemi
09.06.13 - CIC1 - 3/30 - Wyonn
12.09.13 - CIC1 - 2/40 - Privas Park
08.05.14 - CIC1 - 2/30 - Huvitutti
09.05.14 - CIC1 - 2/30 - Huvitutti
17.05.14 - CIC1 - 3/30 - Pirunportti
07.06.14 - CIC1 - 7/88 - Juksula
11.08.14 - CIC1 - 5/30 - Reiter
26.09.14 - CIC1 - 5/35 - Myllykuja
21.02.15 - CIC2 - 1/50 - Taikakuun kartano

VRER ravit
24.11.11 - 4/16 - 1.53,3 - Starberry
30.11.11 - 6/16 - 2.05,0 - Starberry
08.12.11 - 1/6 - 1.54,1 - Derby Racing Team
12.12.11 - 2/6 - 1.50,2 - Taikasumun talli
20.12.11 - 2/5 - 1.55,7 - Starberry
23.12.11 - 2/6 - 1.53,2 - Derby Racing Team
27.12.11 - 1/9 - 1.50,1 - Starberry
29.12.11 - 1/6 - 1.52,0 - Kiin Kartano
22.01.12 - 1/16 - 1.52,1 - Starberry
26.01.12 - 5/8 - 1.52,1 - Starberry
08.02.12 - 2/4 - 1.51,2 - Kiin Kartano
16.02.12 - 1/9 - 1.55,0 - Starberry
21.03.12 - hll - Kiin kartano
29.03.12 - hll - Starberry
04.04.12 - 4/12 - 1.51,7 - Starberry
24.04.12 - 3/7 - 1.57,6 - Derby Racing Team
07.05.12 - 5/13 - 2.12,9 - Kiin Kartano
29.06.12 - hll - Starberry
12.07.12 - 4/5 - 1.52,3 - Starberry
29.09.12 - 5/11 - 1.54,5 - Narrilaiva
29.09.12 - 6/8 - 2.53,5 - B-ponimestaruus
25.10.12 - 4/5 - 1.52,5 - Namer
26.10.12 - 2/4 - 1.47,6 - Namer
02.12.12 - hlo - Namer
25.02.13 - 6/7 - 1.50,3 - Ikirouta
19.03.13 - 9/12 - 1.49,6 - Ikirouta kuvan © Polmesk Stud